Gastenboek

Welkom in mijn Gastenboek.

Ik vind het erg leuk als je een bericht achterlaat in mijn gastenboek

Wil je nog meer ervaringen van bruiden lezen? Kijk dan eens hier op ThePerfectWedding.nl /mm-visagie

 

62 Reacties

 1. Hoi Marloes,

  Super bedankt voor vorige week donderdag .Ik heb de hele dag gestraald en dat werd versterkt door mijn kapsel en make-up. Ik heb veel complimenten gehad en het heeft de hele dag mooi gezeten. Ik voelde me echt prachtig, dankjewel daarvoor!

 2. “In juli heb ik een nieuwe MUAH moeten zoeken, omdat de door mij geboekte MUAH had afgezegd.

  Dit was vrij last minute voor mijn gevoel, en daarom was het ook zo super fijn dat Marloes snel en duidelijk reageerde. Dit is zo de hele tijd gebleven, de communicatie verliep heel fijn .Al snel kwam ze bij mijn ouders voor een proef. Ook dat klikte meteen goed en heb ik als zeer fijn ervaren.

  Marloes had heel snel door wat ik wel wilde en wat ik ook vooral niet wilde en heeft me mezelf echt prachtig laten voelen. Op de dag zelf was ze nog eerder bij mijn ouders thuis dan ikzelf en heeft ze fantastisch werk geleverd. Ik heb de hele dag complimenten gehad over mijn make-up en kapsel. Achteraf een geluk bij een ongeluk als je het mij vraagt, dat ik bij Marloes terecht ben gekomen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!”

 3. Marloes, je was niet alleen visagist en hairstylist maar ook een hele goede psychologe in een spannende ochtend, heeeeeel erg bedankt!

  Dankzij Marloes voelde ik me de mooiste van het land!!!! Dankjewel!

 4. “Marloes heeft mij laten stralen op mijn trouwdag! Persoonlijk advies, styling op locatie alles is mogelijk! Nogmaals bedankt Marloes.”

 5. “fantastisch! Wat een mooi resultaat voor haar en make-up tijdens mijn trouwdag. Marloes wist heel goed mijn wens voor kapsel en make-up te vertalen naar een geweldig eindresultaat. Marloes nogmaals dank!”

MM Visagie & Hairstyling 9.7 uit 45 ervaringen

MMVisagie Hairstyling Genomineerd voor toptrouwbedrijven