Gastenboek

Welkom in mijn Gastenboek.

Ik vind het erg leuk als je een bericht achterlaat in mijn gastenboek

Wil je nog meer ervaringen van bruiden lezen? Kijk dan eens hier op ThePerfectWedding.nl /mm-visagie

 

62 Reacties

 1. Wil je geen zorgen hebben over je haar en make-up op je bruiloft? Neem contact op met Marloes Mulders! Ik ben super tevreden. Fijne proefsessie gehad van tevoren om te kijken of dat wat ik in gedachte had ook goed zou staan en dat heeft enorm geholpen. Zo begin je enorm relaxed aan je trouwdag. Vooraf was ik bang dat m’n haar zou uitzakken en make-up zou vervagen maar beiden totaal geen last van gehad. Aanrader, de investering zeker waard!

 2. Door de omstandigheden moest ik twee weken voor mijn bruiloft een nieuwe MUAH styliste gaan zoeken. Via een vriendin ben ik aan Marloes terecht gekomen. Zij heeft mijn haar en make-up verzorgt voor mijn bruiloft op 21 juni 2019. Marloes is een uiterst aardige, flexibele, professionele en rustige persoon om je heen te hebben in zo’n belangrijk moment. Marloes heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd en heeft mij het ideale plaatje verzorgd. Achteraf denk ik dat het geluk bij ongeluk was dat ik bij Marloes terecht was gekomen. Ik zou haar aan iedere bruid van harte aanbevelen! Dank je wel, Marloes! 🙂

 3. “Wat voelde ik mij 2 november een mooie bruid! Make-up is ook blijven zitten, en ik heb toch echt wat tranen moeten wegpinken! Ook heeft ze het haar van mijn zus nog gevlochten, dit hadden we van te voren niet afgesproken, fijn dat dat nog even kon!”

 4. Hoi Marloes,

  Super bedankt voor vorige week donderdag .Ik heb de hele dag gestraald en dat werd versterkt door mijn kapsel en make-up. Ik heb veel complimenten gehad en het heeft de hele dag mooi gezeten. Ik voelde me echt prachtig, dankjewel daarvoor!

 5. “In juli heb ik een nieuwe MUAH moeten zoeken, omdat de door mij geboekte MUAH had afgezegd.

  Dit was vrij last minute voor mijn gevoel, en daarom was het ook zo super fijn dat Marloes snel en duidelijk reageerde. Dit is zo de hele tijd gebleven, de communicatie verliep heel fijn .Al snel kwam ze bij mijn ouders voor een proef. Ook dat klikte meteen goed en heb ik als zeer fijn ervaren.

  Marloes had heel snel door wat ik wel wilde en wat ik ook vooral niet wilde en heeft me mezelf echt prachtig laten voelen. Op de dag zelf was ze nog eerder bij mijn ouders thuis dan ikzelf en heeft ze fantastisch werk geleverd. Ik heb de hele dag complimenten gehad over mijn make-up en kapsel. Achteraf een geluk bij een ongeluk als je het mij vraagt, dat ik bij Marloes terecht ben gekomen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!”

MM Visagie & Hairstyling 9.8 uit 58 ervaringen

MMVisagie Toptrouwbedrijven adward

Open chat
Goedendag,

Heeft u een vraag over één van mijn diensten?