Gastenboek

Welkom in mijn Gastenboek.

Ik vind het erg leuk als je een bericht achterlaat in mijn gastenboek

Wil je nog meer ervaringen van bruiden lezen? Kijk dan eens hier op ThePerfectWedding.nl /mm-visagie

 

66 Reacties

  1. Een stralende trouwdag gehad! Met dank aan het prachtige haar en de make up van Marloes! Marloes is flexibel in de wensen en verstaat haar vak. Een fijn persoon om bij je te hebben op een bijzondere dag als deze. Bedankt Marloes!

  2. Natasja
    Wat een geweldige visagiste is Marloes. Zij laat het beste van jezelf naar voren komen. Haar stijl is heel natuurlijk, maar toch straal je als nooit tevoren op je trouwdag. Heel prettig in de omgang en zeer professioneel. Zij weet waar zij het over heeft. Echt aan te raden om door haar je make-up en kapsel te laten verzorgen

  3. Marloes heeft mijn haar en make-up gedaan tijdens mijn bruiloft. De communicatie was al vanaf het moment dat ik haar benaderde heel goed. Tijdens de proef hebben we samen gekeken wat ik het mooist vond en ze gaf daarbij hele goede voorstellen. Ze schrijft alles op en maakt foto’s zodat tijdens de bruiloft alles gaat zoals we besproken hadden. Marloes is ontzettend lief en zeer professioneel en maakte het begin van mijn huwelijksdag een zeer relaxte en prettige ervaring. Mijn haar en make-up bleef de hele dag heel mooi zitten. Ik voelde me echt op mijn mooist op mijn bruiloft mede door het werk van Marloes.

MM Visagie & Hairstyling 9.8 uit 62 ervaringen

Open chat
Goedendag,

Heeft u een vraag over één van mijn diensten?